Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Προειδοποίηση

Έλαβα το ακόλουθο σχόλιο, σε αυτήν εδώ την δημοσίευση:

Πήγα το Σάββατο 20/10 στο Ζυγό να δώ όλη την παρέα (Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη και Μπουλά) μιας και οι εν λόγω καλλιτέχνες είναι αγαπημένοι και ήθελα να ακούσω νότες από την εφηβεία μου.

Γνώριζα ότι έπρεπε να καταβάλω 160 euro (για 4 άτομα - 2 μπουκάλια κρασί), ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τα γκαρσόνια στο να μας αντιμετωπίσουν με συμπεριφορά πεζοδρομίου.

Όταν τους ζήτησα να μας φέρουν τα μπουκάλια με το κρασί ένα - ένα στο τραπέζι ώστε να είναι κρύα, γιατί δεν είμαστε αλκοολικοί να πίνουμε σαν νεροφίδες αλλά ούτε χώρος υπήρχε στο μικρό τραπέζι..η απάντηση του μάγκα σερβιτόρου ήταν:

'Ρε χριστιανέ μου, πρέπει να πάρεις 2 μπουκάλια κρασί και θα στα φέρω μαζί'.

Δεν ήθελα να χαλάσω το βράδυ και δεν έδωσα συνέχεια, αλλά ο τύπος άρχισε τα αντίποινα επειδή εξέφρασα το αυτονόητο. Μας σέρβιρε μετά από 40 λεπτά και μας πέταξε το πιάτο με τα στραγάλια.

Αφήνω το καλύτερο για το τέλος. Η απόδειξη εφορίας που κόβουν γράφει Σύνολο:140euro και πάνω της έχουν συραμένη μια δικιά τους απόδειξη που γράφει 160euro

Ποτά: 160 euro - 4 είσοδοι: 20 euro

Σύνολο :140 euro

Ο βαρύς σερβιτόρος δεν έπαιρνε από λόγια όταν του ζήτησα να μου εξηγήσει γιατί πρέπει να πληρώσω 160 και όχι το αυτονόητο που είναι η τιμή του Συνόλου.

Στο τέλος τα πλήρωσα γιατί επέμεινε οτι τόσο πληρώνουν όλοι -

Αφού αυτή η συμπεριφορά μου αξίζει, τους εύχομαι να τα χαρούν τα λεφτά που κλέβουν από τον κόσμο, όσο για τον τρόπο τους είναι ο κλασικός ο μαλάκας ο έλληνας που δεν αλλάζει.

Από αυτούς δεν περιμένω να αλλάξει τίποτα, αλλά μπορώ να αλλαξώ εγώ και περιμένω και από το έγκυρο site σας να δημοσιεύσει την επιστολή μου και να ενημερώσει τους υποψήφιους πελάτες.

Όσο για το σχήμα είναι πολύ καλό (γέλιο και μουσική) αλλά μου έμεινε αυτό που είπε ο Ζουγανέλης 'Πέστε και στους φίλους σας να έρθουν γιατί χτίζουμε σπίτια'.

(Η απόδειξη που μας έδωσαν όπως και τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση σας).

mkarvounis

Μην πείτε μετά ότι δεν ξέρατε, έτσι;

Άσχετο: Πως είναι δυνατόν να μου αρέσει εμένα αυτό;;;

Καινούριο Πράγμα Βίκυ Μοσχολιού


Στο κουρασμένο ελαφίνι

Κάτω από το μαξιλάρι Θανάσης Παπακωνσταντίνου

15 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Αστο σε πιστευουμε...
Και να ηταν μονο αυτα που επικρατουν στο χωρο της Νυχτερινης διασκεδασης...

Loth είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ..ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΕΡ..ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ..ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ!
ΟΣΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ..
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!

Pan είπε...

Καλημέρα πρέζα και loth.
Ένας τρόπος υπάρχει.
Να μην ξαναπατήσει άνθρωπος εκεί μέχρι που να υποχρεωθούν να αλλάξουν κεφάλια ή να κλείσουν.
Τα υπόλοιπα είναι ασπιρίνες.

elafini είπε...

τι ωραίο τραγούδι...

σμουτς :)

Pan είπε...

Καλησπέρα ελαφίνι.

Χαίρομαι που σου αρέσει!

Φιλιά.

patsiouri είπε...

Δεν επισκέπτομαι πιά νυχτερινά κέντρα, το βρίσκω σχέτη κοροιδία...εκτός από τον Πανούση όταν βαράει που είμαι προετοιμασμένη από πρίν πως δέ θα κάνω τίποτ'άλλο όλη τη βδομάδα αλλά την αξίζει την πενηντάρα και με το παραπάνω.

Επίσης, έχω ήδη κάνει καταγγελία σ'ένα ,αγαζί στο οποίο πήγαμε, ήπιαμε τα ποτάκια μας και μετά έρχεται η σερβιτόρα και λέει ναί, 4 ποτά επί 8 κάνει 32, καλά μέχρι εδ΄ω, και έχετε και 10 για την είσοδο!!!
Ποιά είσοδο?????
Δεν καθόταν ΚΑΝΕΙΣ στην εισοδο όταν πήγαμε και κανένας πελάτης δέν ήταν ενήμερος πως στο πιπομάγαζο πλήρωνες ΚΑΙ είσοδο!

Δέν είμαι σκρούτζ, αντιθέτως δέν ξέρω που μου φεύγουν, αλλά το δούλεμα δέν το ανέχομαι!

Ελαφίνι...πάλι δέ μου ανοίγουν τα σχόλιά σου βρέ!

Pan είπε...

Καλησπέρα πατσιουρι. Δεν ξέρω ρε'συ, ακόμη και για τον Πανούση, αξίζει; Ελπίζω τουλάχιστον οι σερβιτόροι να είναι πιο σωστοί στην δουλειά τους.
Σκέφτομαι από τώρα τι θα γίνει όταν κατέβει ο Μάλαμας στο Σταυρό του Νότου.

λόγια του αέρα είπε...

έτσι και χειρότερα, και να σου πω την αλήθεια pan τώρα πια δεν δικαιολογώ τους καλλιτέχνες "δεν ξέρουν, δεν βλέπουν κτλ".Ας ξέρουν, ας μάθουν να βλέπουν γιατί σε τελική ανάλυση εκείνοι είναι που εκτίθενται, ασε που μερικοί μπροστα στα χρήματα-κι ας το παίζουν υπεράνω- δεν υπολογίζουν τίποτα. Πού να σου πω τι έζησα στο Μύλο πέρσυ, όπου ένιωθα να με κοροιδεύουν μαζί και ο Σαββόπουλος και το μαγαζί να καταλάβεις...
Εμείς φταίμε που πηγαίνουμε σαν "γκρούπις" (μπορεί κι έτσι να μας βλέπουν, τι να πω)και δεν απαιτούμε να μας σέβονται, όσο τουλάχιστον σεβόμαστε εμείς εκείνους...

Pan είπε...

Καλησπέρα λόγια του αέρα.
Συμφωνώ απόλυτα.
Και περιμένω ποστ για τον Μύλο.
Να ξυπνήσουμε επιτέλους.

KitsosMitsos είπε...

Έτσι είναι τα πράγματα και χειρότερα. Η εκμετάλλευση. Όπου είναι δυνατόν, να ζητάμε την απόδειξη γιατί περνάει εφορία. Αφού μας τα παίρνουν, ας πάρουμε και εμείς κάτι πίσω.
Και είναι και του ποιοτικού...

Pan είπε...

Καλησπέρα κιτσομήτσε.
Αυτό το "του ποιοτικού" σε λίγο θα καταντήσει βρισιά.

Roadartist είπε...

Δυστυχώς ο Ζυγός έχει απαράδεκτο σέρβις! Είχα πάει πριν χρόνια και δεν ξαναπάτησα, παρόλο που εμφανίζονται αρκετοί καλλιτέχνες που τους αγαπώ. Προτιμώ Σταυρό του Νότου. Είναι καλύτερα τα πράγματα.

Pan είπε...

Καλησπέρα δρομοκαλλιτέχνη.


Δυστυχώς το διαπίστωσα με τον χειρότερο τρόπο.

Και έναντι του Σταυρού είμαι δύσπιστος πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Λίγο καθυστερημένα είδα τα σχόλια για το Ζυγό. Παίρνω το θάρρος λοιπόν να καταγγείλω και τη δική μου ταλαιπωρία. Είχαμε κλείσει ένα μήνα πριν τραπέζι για 8 άτομα για τις 24 Νοεμβρίου. Είμαστε εκεί από τις 9.10 μή χάσουμε το τραπέζι.Μας έβαλαν να καθήσουμε στην άκρη άκρη της σκηνής (όπως τη βλέπουμε αριστερά) με τους μισούς από εμάς να έχουν γυρισμένη την πλάτη και να μη βλέπουμε τίποτα μα τίποτα.Κάναμε υπομονή παραγγείλαμε τα δύο μπουκάλια ουίσκι που μας αναλογούσαν και περιμέναμε. Μόλις άρχισε ο Αλκης ο Κωνσταντόπουλος πάθαμε παράκρουση . Εκεί συνειδητοποιήσαμε πως οι πλάτες μας ακουμπούσαν πάνω στο μεγάλο ηχείο.Αρχίσαμε να τρανταζόμαστε να χτυπάει το μπάσο στο στομάχι και την καρδιά. Διαμαρτυρηθήκαμε και ζητήσαμε ένα άλλο τραπέζι μακριά από το ηχείο. Μας αντιμετώπισαν σαν ζώα. Σηκωθήκαμε να φύγουμε έξαλλοι ενημερώνονας τον κόσμο που μας ρωτούσε τι συνέβη.Ολοι βέβαια συμφώνησαν μαζί μας γιατί και αυτοί ήταν στριμωγμένοι, ο ένας πάνω στον άλλο. Πίσω μας έτρεχαν τα γκαρσόνια όχι για να δικαιολογηθούν αλλά για να πληρώσουμε για δύο τραγούδια που ακούσαμε για δύο μπουκάλια που δεν ήπιαμε και για ένα τραπέζι που δεν θα έπρεπε να υπάρχει.Με την απειλή ότι θα φωνάξουμε την αστυνομία μας άφησαν να φύγουμε.
Αναρωτιέμαι λοιπόν και θα συμφωνήσω με τον Παν που είπε ότι σε λίγο η λέξη "ποιοτικοί" θα θεωρείται βρισιά.Ποια η διαφορά τους με τους λεγόμενους εμπορικούς που κατά καιρούς τους κατηγορούμε?
Ο Παπακωνσταντίνου και ο Μαχαιρίτσας είναι αριστεροί και επαναστάτες μόνο στα τραγούδια τους? Δεν έχουν ιδέα και ευθύνη για τις απαράδεκτες συνθήκες που υπάρχουν σ΄αυτό το μαγαζί? Και τι να κάνουμε πέρα από το να μην ξαναπάμε, που μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε και να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα? Μεταξύ μας τα λέμε βρίζουμε, εκνευριζόμαστε και και ο κόσμος περιμένει ουρές για να μπει μέσα.Ευχαριστώ για την υπομονή να με διαβάσετε.

Pan είπε...

Καλησπέρα Κάτια.
Στο τέλος πραγματικά ποιοτικός θα ονομάζεται εκείνος ο οποίος πέραν της φροντίδας για την δουλειά του, θα φροντίζει και για την σωστή αντιμετώπιση του κόσμου που πάει να τον δει στο μέρος στο οποίο εμφανίζεται.
Σίγουρα, πάντως, ο επιχειρηματίας του Ζυγού είναι τελείως αισχρός.